Заштеда на електрична енергија за секој бизнис

Одберете сами

Со либерализацијата на пазарот на електрична енергија во Република Северна Македонија, имате можност сами да го изберете вашиот снабдувач. Нашата компанија Direct Energy ви нуди:

  • до 40% поевтина електрична енергија
  • стабилен партнер
  • 24-часовна поддршка за вашиот бизнис
  • одговорност кон животната средина
Види повеќе
За нас

До 40% поефтина електрична енергија

Со Direct Energy направете огромна заштеда за вашиот бизнис. Одберете сами.

Стабилен партнер

Стабилна и безбедна дистрибуција на електрична енергија за вашиот бизнис

24/7

24 часовна поддршка до вашиот бизнис при снабдувањето на електрична енергија

Енергија од обновливи извори

5% од вкупната енергија се добива од обновливи извори
Постапка за промена на снабдувач

Процес на промена

Директ Енерџи (Direct Energy) ја врши за вас постапката за промена на снабдувач. Целата постапка за промена на снабдувач е бесплатна и едноставна. Сѐ што треба да направите е да нѐ контактирате нас.

Ваши податоци

Добивање на податоци за досегашната потрошувачка

Понуда и пресметка

Бесплатна анализа за заштеда

Потпис на договор

Целосно бесплатна промена на снабдувач

24/7

Совети и поддршка за оптимизација на потрошувачка на електрична енергија

Ваши податоци

Добивање на податоци за досегашната потрошувачка

Понуда и пресметка

Бесплатна анализа за заштеда

Потпис на договор

Целосно бесплатна промена на снабдувач

24/7

Совети и поддршка за оптимизација на потрошувачка на електрична енергија
Кои сме ние
Директ Енерџи (Direct Energy) е компанија за снабдување со електрична енергија
Види повеќе
Direct Energy е компанија за снабдување со електрична енергија на пазарот, која преку знаењето и експертизата на своите вработени води до стабилност и сигурност на вашето снабдување.

Последни новости